DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 2000 KČ

Svatební saténové župánky - krásná vzpomínka na svatbu

Svatební župánky jsou relativně novinkou, co se svatební módy týká. V době Instagramu a jiných sociálních sítí chce mít ale téměř každý svou svatbu perfektně naplánovanou, zdokumentovanou a být v té záplavě fotek a videí co nejvíce vidět. A jak ozvláštnit takovou svatební fotku? Třeba fotkou ve svatebním župánku. Ideálně s družičkami, svědkyní, kamarádkami nebo maminkou.

Nejenže je svatební župánek krásnou vzpomínkou na ten velký den ale je to i něco, co se skutečně bude vyjímat na svatebním focením. Svatební den se většinou dokumentuje od začátku do konce - tedy hned ráno od prvních příprav až po bujarou večerní oslavu. Župan má tak své místo při ranním převlékání do svatebních šatů, při líčení a při česání svatebního účesu. 

Trendem jsou také župánky pro družičky, kamarádky, maminky a nebo sestry nevěsty. Určitě si při svatebním focení užijete spoustu zábavy. Ranní přípitek s těmi nejbližšími v saténovém župánku? Kdy jindy, než na svatbě! 

A jako bonus - svatební župánek vám zůstane. Nevěsty, které zvolí půjčení svatební šatů, se s nimi nakonec musejí rozloučit. Svatební župánek vám ale zůstane a bude vám připomínat váš den D.