DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 2000 KČ

Dárek pro nevěstu? Víme, čím udělat radost!

Kamarádka má svatbu a vy nevíte, co jí pořídit? Vymýšlet dárky pro nevěsty dá celkově dost zabrat - nechcete dát hloupost ale zároveň nic okoukaného. Připravili jsme pro Vás několik tipů, čím udělat budoucí nevěstě radost. 

Na co pořizovat nevěstě saténový svatební župánek? Obyčejný župánek asi nikoho tolik nepotěší, ale když pořídíte župan s nápisem "Nevěsta", jistě zabodujete. Nejen, že je to krásná památka na svatební den ale župánky vypadají krásně také na svatebních fotkách. A co víc, můžete si pořídit i jeden pro sebe. Čím dál více jsou populární skupinové fotky nevěsty a družiček. Svatební župan tak můžete pořídit i ve variantě pro družičku, svědkyni a nebo i sestru a maminku nevěsty.

Co se týká tohoto dárku, doporučili bychom předem konzultaci s nevěstou. Svatební účes je totiž zapeklitá věc. Každá máme nějakou představu (stejně jako o svatebních šatech), ale ve finále to většinou dopadne úplně jinak. Proto co bylo v plánu včera, nemusí být už v planu dnes. Alespoň to je naše zkušenost po 12 letech v tomto oboru. Zeptejte se kamarádky nevěsty, jakou má představu o svatebním účesu a společně vyberte, co by se do vlasů nejvíce hodilo. Na výběr je mnoho variant: svatební hřebínky do vlasů, klasické pinetky nebo svatební čelenky do vlasů. Všechno vypadá krásně!

Svatební pásky jsou ve svatební módě celkem novinkou. Dříve se k šatům přidala svatební spodnička, maximálně byly svatební šaty dvoudílné a nic moc dál se nevymýšlelo. V dnešní době je možností nespočet a mezi ně patří také svatební pásky. Čím jsou skvělé? Z obyčejných hladkých saténových svatebních šatů může být najednou luxusní róba s krásným zdobením. A co je nejlepší, pásek se dá kdykoliv sundat. Veřte nám, že svatební pásek je tou pomyslnou třešničkou na dortu. Opět ale platí, že byste koupi měli nejdříve konzultovat s nevěstou a přizpůsobit svatební pásek svatebním šatům. 

A jako nakonec stálice, která neomrzí. Svatební podvazek je trendem mezi svatebními dárky už dlouho. My ho ale zařazujeme až nakonec. Potěší, ale není to nic nového. :)