Prodejna je otevřena od ledna do poloviny dubna. V tuto chvíli je možné provádět nákupy pouze online.

Boho svatba ve stodole nebo na louce

Boho svatby na louce a ve stodole

 

Boho styl svateb se stává stále více populárním a to zejména u párů, kteří se chtějí odtrhnout od tradičních svatebních ceremoniálů. Přestože se boho svatby nekonají v kostele nebo v sále, stále mohou být krásné a romantické. V dnešní době se boho svatby konají na různých místech, včetně svateb na louce nebo v rustikálních stodolách.

Boho svatba na louce je ideální pro páry, kteří touží po svatebním dni v přírodě. Zelená tráva, květiny a stromy poskytují krásné pozadí pro fotografie a videa. Navíc svatba na louce je obvykle levnější než tradiční svatby v kostele nebo ve velkých sálech, protože nepotřebuje mnoho úprav a výzdoby.

Rustikální svatby jsou také populární volbou pro páry, kteří touží po přírodních a neformálních svatebních ceremoniích. Mnoho párů si vybírá rustikální stodoly jako ideální místo pro svou svatbu. Stodoly nabízejí útulné a rustikální prostředí s možností použití svíček, rustikálního nábytku a dekorací.

Boho svatba ve stodole je kombinací těchto dvou trendů. Rustikální stodoly poskytují krásné prostředí, zatímco boho styl svatebních šatů a dekorací dodává moderní a stylovou atmosféru. Tyto svatby se obvykle konají v létě nebo na podzim, kdy je příroda na vrcholu své krásy.

Když si vybíráte svatební den a místo, zvažte možnost boho svatby ve stodole nebo na louce. Tyto svatby nabízejí přírodní a romantické prostředí, zatímco boho styl dodává moderní a stylový prvek. Pokud chcete mít svatbu, která je odlišná od tradičních svateb, zvažte možnost rustikální boho svatby, která bude zcela jedinečná.

Prohlédněte si galerii našich boho svatebních šatů! Naše modely: https://www.plesovamoda.cz/svatebni-saty-na-prodej/