Prodejna je otevřena od ledna do poloviny dubna. V tuto chvíli je možné provádět nákupy pouze online.

Kdy začít vybírat svatební šaty?

Shánění svatebních šatů může být zábavnou a vzrušující částí plánování svatby. Nicméně, může být také náročné rozhodování, zejména pokud nevíte, kdy začít s hledáním. V tomto článku najdete několik tipů na to, kdy začít shánět svatební šaty.

  1. Plánování s dostatečným předstihem: Pokud chcete mít dostatek času na výběr a zkoušení svatebních šatů, začněte s plánováním co nejdříve. Doporučuje se začít minimálně 4-6 měsíců před svatbou, ale pokud si chcete být jistá, že máte dostatek času, můžete začít i o několik měsíců dříve.

  2. Zvažte dodací dobu: Pokud si vyberete šaty, které nejsou skladem, může být potřeba počítat s dodací dobou. Některé modely si mohou vyžádat 4-6 měsíců na výrobu a doručení šatů, takže je důležité začít hledat dostatečně včas.

  3. Nechoďte do desítek salónů: Nedoporučujeme během vybírání šatů obejít desítky prodejen a půjčoven. Doporučujeme si vybrat nějaké typy šatů, které se vám líbí a podle toho vybrat salóny, kam půjdete. Z vlastní zkušenosti víme, že čím více šatů nevěsta zkusí, tím více bývá ve výběru ztracená. Je potřeba si také rozmyslet, jestli si chcete šaty koupit a nebo půjčit. V dnešní době existuje už spousta prodejen, kde vás vyjde cena nových šatů na lepší peníze, než když si šaty vyberete v půjčovně.

  4. Přemýšlejte o úpravách: Pokud si najdete šaty, které se vám líbí, ale nejsou úplně dokonalé, zvažte úpravy. Ty mohou trvat několik týdnů a mohou také být potřeba další úpravy, aby se šaty dokonale přizpůsobily vaší postavě.

V závěru je tedy nejlepší začít s hledáním svatebních šatů co nejdříve, aby bylo dostatek času na zkoušení a úpravy a abyste se cítili co nejlépe. Rozhodně nenechávejte výběr šatů na poslední chvíli.