Prodejna je otevřena od ledna do poloviny dubna. V tuto chvíli je možné provádět nákupy pouze online.

Svatba u moře

Svatba u moře - romantická a nezapomenutelná volba

Svatba u moře je snem mnoha párů, kteří touží po nezapomenutelné a romantické svatební oslavě. Tento typ svatby nabízí mnoho výhod, včetně krásných výhledů, osvěžujícího mořského vzduchu a relaxační atmosféry. Pokud plánujete svatbu u moře, zde je pár tipů, které vám pomohou načrtnout plán vaší nezapomenutelné svatby.

Vyberte si vhodné místo

Prvním krokem k uspořádání svatby u moře je vybrat si vhodné místo. Existuje mnoho různých možností, včetně pláží, přímořských letovisek a luxusních hotelů. Rozhodněte se, zda chcete mít svatbu na soukromé pláži nebo v některém z hotelů s mořským výhledem. Nezapomeňte také zvážit sezónu, počasí a klima, aby byla vaše svatba bezproblémová.

Zvolte vhodné svatební šaty

Svatba u moře je ideální pro lehké a vzdušné šaty a obleky, které nebudou příliš těžké a horké. Doporučujeme lehké a vzdušné materiály, jako jsou šifón, tyl nebo bavlna. Pokud plánujete svatbu v letním období, nezapomeňte nabídnout hostům klobouky, sluneční brýle a opalovací krémy.

Vytvořte relaxační atmosféru

Svatba u moře může být relaxační a neformální. Můžete si vybrat dekorace, které odrážejí mořské prostředí, jako jsou mušle, korály a spony na vlasy ve tvaru hvězdic. Můžete také použít květiny a rostliny, které se vyskytují v blízkosti moře, jako jsou například palmové listy nebo plumerie. Pohodlná sezení a lehátka jsou také důležitá, aby si hosté mohli užít nádherný výhled a uvolněnou atmosféru.

Zajistěte si svatební fotografii

Svatba u moře nabízí mnoho krásných pozadí pro fotografie. Můžete požádat svatebního fotografa, aby zachytil krásné momenty, jako jsou svatební sliby, hostinu a další.

 

Prohlédněte si naše svatební šaty, které se chodí na svatbu u moře: https://www.plesovamoda.cz/svatebni-saty-na-prodej/

 

Po slavnostním obřadu je možné uspořádat recepci přímo na pláži, kde hosté mohou relaxovat, užívat si slunce a vlny moře. V takovém případě se hodí zajistit lehátka, slunečníky a osvěžující nápoje, aby si hosté mohli užít pobyt na pláži co nejvíce.

Co se týče dekorací, může se využít přírodních materiálů, jako jsou mušle, korále, písek nebo kameny, a vytvořit tak jednoduchou a přirozenou atmosféru. Barevná schémata by měla být inspirována mořem a pláží, například tyrkysová, bílá nebo jemná písková.

Co se týče oblečení pro svatebčany, je vhodné zvolit lehké a vzdušné materiály, jako jsou hedvábí nebo organza, které se dobře hodí k letnímu počasí. Nejlepší je zvolit světlé barvy, například barvy pastelové, světle modrou nebo růžovou, aby se líp sladily s mořským prostředím.

Pro fotografování se doporučuje využít krásné přírodní scenérie, jako jsou pláže, útesy, skalnaté pobřeží nebo písečné duny. Tyto přírodní prvky mohou poskytnout krásné pozadí pro fotografie, které zvýrazní krásu a romantiku dne.

Celkově je svatba u moře krásným způsobem, jak si užít den plný lásky a romantiky. Nabízí tolik možností pro nádhernou a jedinečnou svatební oslavu. Stačí si jen vybrat krásné místo, zvolit dekorace a oblečení, a nechat se unést krásou moře a slunce.