Prodejna je od dubna zavřená. V tuto chvíli je možné provádět nákupy pouze online.

Zkouška svatebních šatů - jak se připravit?

PŘÍPRAVA

Před zkouškou svatebních šatů doporučujeme prohlédnout si náš e-shop a alespoň jedny nebo dvoje šaty si vybrat a zaslat nám je spolu s rezervací termínu zkoušky. Pokud bude model skladem, budete ho mít připravený ke zkoušení. Na zkoušku máme hodinu, zdá se to jako dlouhá doba ale uteče velmi rychle. Díky této malé přípravě z vaší strany budete mít na samotné zkoušení mnohem více času. Na místě samozřejmě můžeme vybrat i další šaty. 

 

DOPROVOD

Doporučujeme si vzít s sebou někoho, kdo zná váš styl a zná vaši představu o šatech. V naší prodejně je možné vzít až dva poradce a tak často nevěsty přicházejí s maminkou, nejlepší kamarádkou nebo se dvěma kamarádkami. Nedoporučujeme brát na zkoušky co nejvíce lidí. Ve většině případů máme zkušenost, že nevěsta odchází zklamaná, protože má pocit, že se musí zavděčit všem. Často ale ostatní poradci projektují svoje tužby, svoje přání a svůj vkus, takže nevěstin styl a přání se bohužel upozadí. Je to váš den a vaše šaty. Stručně řečeno - vezměte si s sebou někoho, kdo vám do vaší svatby nebude mluvit. :) 

 

MAKE-UP A ÚČES

Na zkoušku šatů doporučujeme jemné líčení ve stylu vaší svatby. Pokud už víte, jaký byste chtěla účes, můžete přijít s účesem nebo jeho přibližnou podobou. V případě, že k šatům budeme chtít i zavoj a nebo doplňky, si lépe dokážete představit, jak ve svatební den budete vypadat. Poprosíme vás o zdržení se těžkých make-upů a rudých rtěnek. 

 

BOTY A SPODNÍ PRÁDLO

Pro lepší představu máme v prodejně svatební boty ve velikosti 38 a 39 s podpatkem na půjčení. Pokud víte, jak přibližně velký podpatek budete mít, vezměte si boty s podobnou výškou. Některé modely si vyloženě o vyšší boty říkají a hodí se k nim. Jedná se zejména o svatební šaty s rozparkem nebo jednoduché boho šifónové modely. Většina našich šatů je vyztužená a nosí se bez podprsenky, případně je vhodné spodní prádlo tělové barvy.