DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 2000 KČ

Společenské přehozy přes šaty

Pokud se chystáte na ples, svatbu a nebo jinou společenskou událost, určitě přemýšlíte, co si vzít přes šaty. Možností je mnoho, my se dnes ale zaměříme na společenské přehozy přes šaty.

Jaká je výhoda společenských šál oproti bolérku? Nemusíte řešit velikost. Navíc bolerka bývají často krajková a krajka se také ke všemu nehodí. Stejně tak pevná saténová bolerka šaty hodně upozadí. Šifónová plesová šál vás zahřeje, ale také zakryje silnější paže. Jaké jsou tedy alternativy, co si vzít přes společenské šaty? 

Ideální jsou šifónové společenské přehozy. Hodí se k hladkým šifónovým společenským šatům, ale i k plesovým šatům s tylovou sukní či saténovým šatům. Společenský přehoz můžete mít volně spuštěný přes ramena a nebo si ho připevnit sponkou či broží. Barvu společenské šály je vhodné kombinovat s doplňky ale i s barvou šatů. K tmavě modrým společenským šatům si můžete vzít tmavě modrý šál ale i šálu v barvě kabelky nebo bot. 

Pokud máte saténové plesové šaty, můžete si k šatům vzít jak šifónový šál, tak saténový společenský šál. Saténové společenské přehozy přes šaty působí elegantněji a hodí se spíše k velkým róbám.